Πολιτική Απορρήτου - Εργαστήριο Σπουδών Φύλου

Ποιοί είμαστε

Είμαστε το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου που αποτελεί ερευνητικό εργαστήριο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής  της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για εμάς εδώ. Η διεύθυνση της σελίδας μας είναι: https://www.genderstudies.panteion.gr.

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε φόρμα επικοινωνίας, στην οποία ζητάμε το όνομα και το email του αποστολέα. Αυτά τα δεδομένα διατηρούνται και στην ιστοσελίδα και είναι διαθέσιμα στους διαχεριστές της ιστοσελίδας και μόνο. Είναι απαραίτητα για τη συνέχεια της επικοινωνίας και αποστέλλονται και με email στο διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Ενημερωτικό Δελτίο

Ανά διαστήματα στέλνουμε και ενημερωτικά δελτία από την ιστοσελίδα προς τους συνδρομητές. Με την εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της σελίδας, αποδέχεστε ότι το “Εργαστήριο Σπουδών Φύλου” μπορεί να διατηρήσει το email σας για να συνεχίσει στην αποστολή των περιοδικών ενημερωτικών δελτίων. Κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο πέρα από το email δεν αποθηκεύεται και τίποτε δεν μοιράζεται με τρίτα μέρη. Πρόσβαση στα email των εγγραφών του newsletter έχουν μόνο οι διαχειριστές της σελίδας. Διαγραφή από αυτά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο της απεγγραφής (unsubscribe) από τη λίστα συνδρομητών ή μέσω της σελίδας εδώ.

Google Analytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πακέτο Google Analytics που συλλέγει δεδομένα για τους επισκέπτες της με τη χρήση κώδικα. Τα δεδομένα αυτά αποστέλλονται στη Google. Περισσότερα για τα δεδομένα που συλλέγονται μπορείτε να βρείτε στο privacy policy του Google Analytics : εδώ & εδώ. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μη δεχτούν τη παρακολούθηση από το Google Analytics, είτε με την επιλογή “Do Not Track” στο browser τους, είτε με ένα πρόσθετο της Google στο browser που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αρχεία Καταγραφής (access logs)

Οι επισκέπτες της σελίδας να γνωρίζουν ότι διατηρείται και αρχείο καταγραφής (log) επισκεπτών από το πάροχο φιλοξενίας.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Αν έχετε ζητήσει επαναπροσδιορισμό συνθηματικού, η διεύθυνση IP θα περιλαμβάνεται στο email επαναπροσδιορισμού που θα λαβετε.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση : 15/07/2021