- Εργαστήριο Σπουδών Φύλου - https://www.genderstudies.panteion.gr -

Συνέδριο:«I thought I was applying as a caregiver»: Trafficking in Women for Labour Exploitation in Domestic Work. (Κύπρος, 12/6/2015)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο σας προσκαλούν σε συνέδριο «I thought I was applying as a caregiver»: Trafficking in Women for Labour Exploitation in Domestic Work.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση ανοικτού διαλόγου για το ζήτημα της εμπορίας γυναικών για εκμετάλλευση στην οικιακή εργασία με τη συμμετοχή φορέων χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκών, ερευνητών και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. Επίσης στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας και να γίνει ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων σε σχέση με την εμπορία γυναικών για εργασιακή εκμετάλλευση στην οικιακή εργασία σε Ευρωπαϊκό και Κρατικό επίπεδο.
Το συνέδριο θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 12 Ιουνίου 2015, 9.30- 13.00. Θα υπάρχει μετάφραση Ελληνικά →← Αγγλικά.
Παρακαλώ δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου http://www.medinstgenderstudies.org/conference-on-traffick…/ [1]

Εγγραφή στο συνέδριο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο Josie@medinstgenderstudies.org , Τηλ.: 22842035