Νέα & Ανακοινώσεις 5 Μαρτίου 2012 Εκτύπωση

«ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ» Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (8/3/2012)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ) σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει η Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (ΑΥΕ) της ΕΔΕΜ την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, 16:30-20:30, με θέμα:

«ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Νίκης 4, 1ος όρ., Σύνταγμα). Είσοδος Ελεύθερη.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, εργαζόμενες ή άνεργες, όπως η κοινωνική ασφάλιση, το εργατικό δίκαιο, οι διακρίσεις λόγω φύλου στις αμοιβές και στην επαγγελματική εξέλιξη, η παρενόχληση στο χώρο εργασίας, οι συνθήκες ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Δείτε το Πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα στο  συνημμένο και παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της ΕΔΕΜ, www.edem-net.gr, για το τελικό.

Η Επιτροπή ΑΥΕ της ΕΔΕΜ έχει ετοιμάσει έναν Συνοπτικό Οδηγό της Ισχύουσας Νομοθεσίας για την Εργασία και τη Μητρότητα, ο οποίος θα διανεμηθεί σε CD κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.