Νέα & Ανακοινώσεις 2 Μαρτίου 2012 Εκτύπωση

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012)

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΓΓΙΦ) σε συνεργασία με τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο Σταθμό Μετρό Σύνταγμα με θέμα «Γυναίκες εν κινήσει».

Σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έγινε από τη ΓΓΙΦ και τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., επιλέχθηκαν για την έκθεση «Γυναίκες εν κινήσει», φωτογραφίες των:
(αλφαβητικά)

1. Μαρία Καππάτου
2. Μάρω Κουρή
3. Χαρίκλεια Λούπα
4. Βίλμα Μενίκη
5. Μαρίνα Προβατίδου
6. Φανή Σαρρή
7. Μαρία Σκούρτη
8. Ιωάννα Ταχμιντζή

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυναίκες που κινούνται ή μετακινούνται, στην πόλη ή στην εξοχή, στην Ελλάδα ή αλλού. Η κίνησή τους απεικονίζει όχι μόνο τον τρόπο – μέσο μετακίνησης ή τον τόπο (αστικό ή άλλο περιβάλλον) αλλά συχνά, ακόμα και τον προορισμό τους (εργασία, κάλυψη καθημερινών αναγκών ή και ψυχαγωγία).

Xώρος της έκθεσης:         Σταθμός Μετρό Σύνταγμα
Διάρκεια της έκθεσης:         8-15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι της 8ης Μαρτίου 2012, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος.

Θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, η κ. Μαρία Στρατηγάκη, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων και η κ. Δέσποινα Πολίτου, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.