Νέα & Ανακοινώσεις 17 Μαΐου 2022 Εκτύπωση

“ΦΥΛΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ -ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τα Τμήματα α) Δημόσιας Διοίκησης, β) Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών,γ) Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, δ) Κοινωνιολογίας, ε) Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και στ) Κοινωνικής Πολιτικής, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ανακοινώνουν τη λειτουργία Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «ΦΥΛΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ», το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΦΕΚ ίδρυσης Β’ 3142/8.8.2019 και ΦΕΚ Κανονισμού Β’ 2931/17.7.2020).

Στο ΔΠΜΣ, το οποίο θα διεξαχθεί δια ζώσης, γίνονται δεκτοί/ές πτυχιούχοι ΑΕΙ της Ελλάδας και ομοταγών της αλλοδαπής, όπως και πτυχιούχοι ΤΕΙ, όλων των ειδικοτήτων. Οι πτυχιούχοι Πανεπιστημίων της αλλοδαπής γίνονται δεκτοί/ές υπό τον όρο να έχει αναγνωρισθεί ο τίτλος σπουδών πρώτου κύκλου από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ. Ο βαθμός πτυχίου των υποψηφίων απαιτείται να είναι τουλάχιστον «Λίαν Καλώς» (6,5 και άνω).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, κατά το χρονικό διάστημα από 17 Μαΐου 2022 έως και 6 Ιουνίου 2022. Αιτήσεις μεταγενέστερες δεν θα ληφθούν υπόψη.

Δείτε την προκήρυξη