Εκδηλώσεις Εργαστηρίου 19 Ιουνίου 2017 Εκτύπωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ: “Ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στο πανεπιστήμιο”

Σας ενημερώνουμε ότι τον Ιούνιο ολοκληρώνονται οι επιμορφώσεις με θέμα: “Ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στο πανεπιστήμιο”, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος USVReact (http://usvreact.eu/el/) που υλοποιεί το Πανεπιστήμιό μας.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε επιμόρφωση αποτελείται από δύο συναντήσεις και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Παντείου Πανεπιστημίου (διδακτικό, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές/τριες)

Οι ημερομηνίες και ώρες της τελευταίας επιμόρφωσης για τις δύο συναντήσεις είναι οι ακόλουθες:
1η συνάντηση : Τετάρτη 21.06.17, ώρα 9:00-13:00, με επιμορφώτρια την Ματίνα Παπαγιαννοπούλου, κοινωνιολόγο, Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (http://kethi.gr/).

2η συνάντηση : Πέμπτη 29.06.17, ώρα 9:00-13:00, με επιμορφώτρια την Κική Πετρουλάκη, ψυχολόγο, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού και Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (EAVN http://www.antiviolence-net.eu/).

Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΚΜΟΚΟΠ του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. (Λ.Συγγρου 134, 5ος όροφος)
Σας παρακαλούμε, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στο email του Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής: genderpanteion@gmail.com.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.