- Εργαστήριο Σπουδών Φύλου - https://www.genderstudies.panteion.gr -

Πρόσκληση σε δρώμενο: ‘’Ο Βιαστής είσαι Εσύ’’ (09/03/2020) Πάντειο Πανεπιστήμιο

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων των Γυναικών σας καλεί να συμμετάσχετε στο δρώμενο : ’’Ο Βιαστής είσαι Εσύ’’/ ”El violador eres tu” την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 14:00 στο Άιθριο (ή στον Κήπο).

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την κουλτούρα που αντιτάσσεται σε όλες τις μορφές της έμφυλης βίας και προάγει σχέσεις με έμφαση στο σεβασμό, στη συναίνεση και στην ισότητα. ‘’Ο Βιαστής είσαι Εσύ’’ (“El violador eres tu”).

Στο δρώμενο θα συμμετέχουν μέλη των κινήσεων που πρόσφατα το παρουσίασαν στην Αθήνα και όσα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας το επιθυμούν.

Δεύτερη συνάντηση προετοιμασίας, τη Τετάρτη 4 Μαρτίου ώρα 14.00, στο Αιθριο. Εκμάθηση της χορογραφίας Ειρήνη Δαφέρμου. Τηλ: 210 9201396.

Για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της πρόβας, παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενες να έχουν μάθει πριν τη συνάντηση το κείμενο και τις κινήσεις του δρώμενου, με βάση το ακόλουθο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=HgmXa20abYQ [1]