Νέα & Ανακοινώσεις 11 Νοεμβρίου 2013 Εκτύπωση

UNESCO Αμαρουσίου:Σεμινάριο: “Τα ψυχολογικά παιχνίδια στην επικοινωνία και η διεκδικητικότητα μεταξύ των φύλων” (18/11/2013)

Ο Όμιλος Unesco Αμαρουσίου στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: «Δίκτυο προώθησης της ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας και των κοινωνικών στερεοτύπων», σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα: ʺΤα ψυχολογικά παιχνίδια στην επικοινωνία και η διεκδικητικότητα μεταξύ των φύλωνʺ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 18:00 (διάρκειας δύο ωρών), στα γραφεία του Ομίλου μας, Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, Πλατεία ηλεκτρικού σταθμού, 1ος όροφος.

Το σεμινάριο αυτό έχει σα στόχο την αυτο-επίγνωση των στάσεών μας και των συμπεριφορών μας. Στο σεμινάριο θα δούμε τι κάνουμε εμείς και πως «προσκαλούμε» τους άλλους σε μη αποτελεσματικές ψυχολογικές επικοινωνιακές συναλλαγές, τι δεν κάνουμε εμείς για να σταματήσει μια ατέρμονη επικοινωνιακή αναστάτωση, θα παρουσιάσουμε διάφορα καθημερινά ψυχολογικά παιχνίδια συναλλαγής και θα αναγνωρίσουμε τη δική μας στάση ζωής, ώστε να μπορέσουμε να δούμε στο επόμενο σεμινάριο σε βάθος, πως δυσλειτουργικές συμπεριφορές μπορούν να τροποποιηθούν.

Ομιλήτρια: Κατερίνα Dearing Chartered Psychologist (BPS),Οικογενειακή Θεραπεύτρια (E.F.T.A.)

MA Ψυχολογία της Εκπαίδευσης (ΙΟΕ Παν. Λονδίνου)

Το σεμινάριο δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Λόγω περιορισμένων θέσεων, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 13/11/2013 είτε με e-mail: info@unesco.gr είτε στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250

http://www.unesco.gr/site/content/view/178/2/